Entreprenad

Kanske planerar du att bygga en villa eller en industrilokal – vad det än gäller så finns vi där för dig. Vi har kapacitet & erfarenhet att ta oss an uppdrag i alla storlekar. Känn dig trygg med att bara ha en personlig kontakt som tar ansvar för hela projektet.

Renovering

En stor del av våra uppdrag handlar om renoveringar och ombyggnader. Byte av fönster och dörrar, väggar som skall flyttas, kök som ska bytas ut. Med lång erfarenhet och bred kompetens kan vi även fungera som ett inledande bollplank och hjälpa dig att hitta den mest optimala och prisvärda lösningen på ditt renoveringsbehov.

Tak & Fasad

En viktig del i en byggnad är att den är tät och då spelar tak och fasad en avgörande roll. Våra medarbetare kan hjälpa dig med allt från inledande rådgivning till omfattande arbeten. Känn dig trygg med att din fastighet står säker mot väder och vind.

Badrum

Oavsett om du bygger ett helt nytt badrum eller renoverar ett gammalt vill du känna dig helt säker på att allt arbete utförs säkert och korrekt. När du vänder dig till oss kan du lita på att vi som arbetar med badrum har våtrumsbehörighet utfärdat av Byggkeramikrådet. Det innebär att vi följer gällande branschregler och att arbetet utförs med godkända konstruktioner.